Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Luis Suarez bevestigt gesprekken met Real Madrid’

Real Madrid heeft deze zomer een potentiele versterking gezien in Luis Suarez. “Er waren gesprekken met Real Madrid”, vertelt de zomeraanwinst van Barcelona. “Maar op geen enkel moment heb ik het gevoel gehad dat ik op het punt stond om daar te tekenen.”

Suarez kende bij Liverpool een uitstekend seizoen. Het daaropvolgende WK werd een verschrikking toen Suarez zijn tegenstander Giorgio Chiellini in zijn schouder beet. Hij vreesde zelfs dat zijn beoogde transfer naar het Camp Nou spaak zou lopen. Het belletje van zaakwaarnemer Pere Guardiola was een van de mooiste momenten uit zijn leven. “Ik herinner het mij nog goed, want het incident met Chiellini was net gebeurd. Toen Pere mij bevestigde dat het rond was, moest ik huilen. Om alles. Ik dacht dat alles mis zou gaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.