Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frank de Boer geeft Virgil van Dijk een advies mee’

Frank de Boer vindt dat Virgil van Dijk zich voorlopig moet richten op een carriere bij Celtic. De verdediger maakt daar furore en staat in de belangstelling van onder andere Manchester United en Arsenal. Het belangrijkste is dat hij zich op zijn eigen spel focust.

“Toen Virgil voor Celtic tekende, wist ik dat hij alles in zich had om een heel goede centrale verdediger te worden, zowel in Schotland als in Europa”, zegt De Boer in de Daily Record. “Het is dan ook geen verrassing dat hij dat ook heeft laten zien. Net zoals het geen verrassing is dat hij in verband wordt gebracht met clubs als Arsenal en Manchester United. Beiden clubs die een goede centrale verdediger kunnen gebruiken en die zijn niet makkelijk te vinden.”

“Ik ben er zeker van dat Van Dijk bij iedere club in Europa een succes zou zijn”, vervolgt De Boer over de voormalig FC Groningen-verdediger. “Maar voor Van Dijk zou het beter zijn om eerst meer prijzen te winnen in Schotland voordat hij aan andere clubs gaat denken. Dat is belangrijk voor zijn educatie.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.