Voetbal4u.com

‘Fenerbahce denkt na over miljoenenbod op Ajax-verdediger’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ricardo van Rhijn mag zich in de belangstelling heugen van Fenerbahce. De Turkse grootmacht denkt erover na om een bod van zes miljoen euro voor hem neer te leggen bij Ajax. Dit weten diverse Turkse media althans te melden.

De 23-jarige Van Rhijn is na een mindere periode weer helemaal opgebloeid bij Ajax en maakt zelfs weer deel uit van de selectie van het Nederlands elftal. Dat is ook de scouts van Fenerbahçe opgevallen, die al meerdere positieve rapporten hebben ingeleverd bij de clubleiding. Fenerbahçe zou het liefst al in januari zaken willen doen, maar ook een zomerse transfer behoort tot de mogelijkheden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *