Voetbal4u.com

Eredivisie Overmars houdt contact met Huntelaar, Sneijder en Van der Vaart warm

het ziet ernaar uit dat Ajax zijn oude sterren voorlopig niet ziet terugkeren. De spelers verdienen hun brood in het buitenland en een terugkeer naar de eredivisie staat niet op de planning.

Wel houdt Marc Overmars contact met spelers als Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart. Het drietal wordt al jarenlang met een terugkeer naar Amsterdam in verband gebracht, maar tot een hernieuwde samenwerking leidde dit niet.

“Er is regelmatig contact met dat soort spelers, maar Huntelaar scoort nog teveel bij Schalke 04 en van Sneijder hebben we nog niet vernomen dat hij interesse heeft om terug te komen”, sprak Overmars tijdens de aandeelhoudersvergadering van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.