Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sigthorsson moet Soldado opvolgen bij Tottenham Hotspur’

Een columnist van de Engelse voetbalsite HITC heeft Kolbeinn Sigthorsson naar voren geschoven om Roberto Saldado op te volgen als spits bij Tottenham Hotspur. Billy Hawkims vraagt zich alleen af of Ajax wel bereid is om haar sterspeler af te staan aan de Londenaren.

‘Door een gebrek aan spitsen van hoge kwaliteit op de transfermarkt, is Tottenham gedwongen om een segment lager te zoeken’, schrijft Hawkins. ‘De 24-jarige Sigthórsson heeft laten zien over de kwaliteiten te beschikken om een succes te zijn. Hij speelt al in een systeem waarin veel druk wordt gezet. Sigthórsson is niet alleen een afmaker om de tegenstander te verslaan, maar gaat ook vaak diep en zakt ver terug. Hij leverde vier goals en twee assists in dit seizoen, wat prima is, aangezien Ajax het lastig heeft in de Eredivisie.’

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.