Voetbal4u.com

Vaste basisspeler van Feyenoord verlengt zijn contract tot 2018

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord heeft het contract met Miguel Nelom opengebroken en verlengd tot medio 2018. Nelom was in het bezit van een aflopend contract in de Kuip en kon dus transfervrij weg aan het eind van het seizoen. Dit hebben de Rotterdammers zojuist bekendgemaakt.

De linksback is dit seizoen een vaste waarde in het team van trainer Fred Rutten. De Rotterdammer speelde tot nog toe 65 competitiewedstrijden voor Feyenoord en maakte daarin twee doelpunten. Nelom maakte vorig jaar tijdens de oefentrip van Oranje in Azië zijn debuut bij het Nederlands elftal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *