Voetbal4u.com

Lucas Andersen keert met beugel terug bij Ajax na onfortuinlijk interlanddebuut

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Lucas Andersen kende een uiterst ongelukkig debuut bij het nationale elftal van Denemarken. Al na twintig minuten moest hij het veld ruimen omdat hij tegen een elleboog opliep van één van de Roemenen. Zijn mond stroomde snel vol met bloed, hij werd gewisseld en zette koers naar het ziekenhuis.

Volgens Ekstrabladet werd het gebit van Andersen direct aangepakt en heeft de jonge Deen een special beugel. Andersen zal de rest van zijn onderzoek ondergaan in Nederland. “We besloten hem direct naar het ziekenhuis te brengen, want het was duidelijk dat er iets aan de hand was met zijn tanden”, vertelde teamarts Soren Kaalund.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *