Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax hengelt oude bekende voor miljoenen per jaar binnen’

Ajax heeft bevestigd dat ABN AMRO de komende jaren sponsor is van de jeugdopleiding, vrouwentak en de amateurafdeling.

Waar De Telegraaf vorige week al meldde dat de bank zich opnieuw zou verbinden met de Amsterdamse club, brengt Ajax het nieuws donderdagochtend via de officiële kanalen naar buiten. De verbintenis loopt tot de zomer van 2018 en gaat per 1 januari 2015 in. Ajax ontvangt ruim 2,5 miljoen euro op jaarbasis, waar nog drie ton variabel bij kan komen.

ABN AMRO komt op de shirts van de jeugd, de vrouwen en de zaterdagamateurs te staan. Daarnaast wordt de ABN AMRO prominent zichtbaar op sportpark de Toekomst. De bank zal tevens maatschappelijk partner van Ajax worden. In de jaren ’90 en ’00 was de bank ook al als hoofdsponsor aan de club verbonden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.