Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil met gedeelte van spaargeld een nieuw jeugdcomplex gaan bouwen’

Dat Ajax een aardig bedrag op de bank heeft staan is bekend. Een gedeelte van dat bedrag willen de Amsterdammers investeren in een nieuw jeugdcomplex. Dat weet voorzitter van de raad van commissarissen Hans Wijers althans te melden.

Wijers was donderdag te gast bij radiostation BNR en werd gevraagd naar de plannen die Ajax met zijn spaarcenten heeft. “We hebben een aardige hoeveelheid liquiditeit opgebouwd en we zitten nu in een positie dat we kunnen investeren in de langere termijn”, citeert Ajax Showtime Wijers. “Wat we ook gaan doen, het zal in het verlengde liggen van onze visie: de beste opleidingsclub van de wereld worden.”

“De Toekomst, ons opleidingsinstituut, gaat weg, daar komt woningbouw dus daarvoor gaan we iets moois neerzetten”, kondigt Wijers aan. “We gaan verder investeren in de opleiding en er zijn nog wat opties die we aan het bekijken zijn. Er is een nu een proces in gang gezet tussen directie, technisch hart en de raad van commissarissen en de toekomst moet uitwijzen wat de beste optie is.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.