Voetbal4u.com

‘Ajax neemt afscheid van Moisander en Sigthorsson in de winterstop’

Ajax weet welke kant het op wil in de nabije toekomst. In de winterstop wil het afscheid nemen van twee spelers. Niklas Moisander en Kolbeinn Sigthorsson kampen met een aflopend contract en mogen vertrekken uit Amsterdam. Dit weet de Telegraaf te melden.

Met spelers als Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman en Davy Klaassen heeft Ajax al een aantal zelfopgeleide spelers die eerder dit jaar hun contract verlengden. Omdat Stefano Denswil achter Moisander klaar staat, mag de Fin in de winterstop uitkijken naar een nieuwe club.

Voor Sigthórsson geldt hetzelfde. De IJslander lijkt zijn plaats definitief kwijt aan Arkadiusz Milik. Als Sigthórsson in januari al verkocht wordt, schuift Richairo Zivkovic een plekje op in de hiërarchie, aldus de ochtendkrant. Met Milik heeft Ajax overigens ook een akkoord, mocht de club de optie tot koop bij Bayer Leverkusen lichten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *