Voetbal4u.com

‘Ajax bouwt verder aan topelftal en wil twee Denen langer aan zich verbinden’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax gaat er alles aan doen om veel spelers binnen de ploeg langer aan zich te verbinden. Naar verluidt willen de Amsterdammers snel om de tafel met Lucas Andersen en Nicolai Boilesen om de spelers een nieuw contract voor te schotelen. Dit weet VI te melden.

De contracten van Boilesen en Andersen lopen op dit moment af in de zomer van 2015 en Ajax is van plan de twee Deense internationals nieuwe, langdurige contracten aan te bieden. Linksback Boilesen is dit seizoen uitgegroeid tot derde aanvoerder van de Amsterdammers, terwijl spelmaker Andersen eindelijk zijn langverwachte doorbraak beleeft.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *