Voetbal4u.com

Engeland Steven Gerrard vertrekt na 28 jaar bij Liverpool

De wegen van Steven Gerrard (34) en Liverpool gaan na dit seizoen scheiden. De middenvelder speelde maar liefst 28 jaar bij The Reds. Waarschijnlijk gaat hij naar Amerika waar hij wil gaan spelen in de Major League Soccer.

“Dit is het moeilijkste besluit van mijn leven, waar ik en mijn familie lange tijd goed over hebben nagedacht”, zegt Gerrard in een verklaring. “Ik wil het nu al bekendmaken, zodat de manager en de spelers niet geconfronteerd hoeven te worden met aanhoudende speculaties over mijn toekomst. Liverpool is een gigantisch onderdeel van mijn leven en afscheid nemen zal niet eenvoudig zijn, maar dit is voor alle betrokkenen de beste beslissing.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.