Voetbal4u.com

Video VIDEO: Samenvatting Ajax – Rapid Wien (2-3) Champions League

Ajax is er niet in weten te slagen zich te plaatsen voor de play-offs in de Champions League. In eigen huis verloren de Amsterdammers met 2-3 van het Oostenrijkse Rapid Wien.

Het werd 0-1 door een goal van Beric. Een fout van Daley Sinkgraven werd genadeloos afgestraft. Schaub maakte er in de eerste helft zelfs nog 0-2 van door de bal tegen Joel Veltman aan te schieten. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft kwam Ajax al snel op 1-2 via een prachtige goal van Arek Milik. Hij schoot een voorzet van Mitchell Dijks met een volley binnen. Invaller Nemanja Gudelj maakte er zelfs nog 2-2 van, en het verzet van de Oostenrijkers leek gebroken. Toch duurde het niet lang voordat Schaub het vonnis wist te vellen. Hij kon zo door de verdediging lopen en de 2-3 binnen schieten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.