Voetbal4u.com

Eredivisie Inter Milan wil zich versterken met voormalig Ajacied

Inter Milan wil zich verssterken met Gregory van der Wiel. De voormalig Ajacied is bij PSG op een zijspoor beland en zou wel oren hebben naar een vertrek naar de Serie A. Dit weten Franse media vandaag te melden.

Inter trok in de zomer Barcelona-back Martin Montoya aan, maar over hem is trainer Roberto Mancini allerminst tevreden. Momenteel speurt de Italiaanse topclub naar een speler die de selectie in januari kan komen versterken. Van der Wiel (27) staat hoog op het lijstje. In Parijs komt de Oranje-international momenteel niet aan de bak. Dit seizoen kreeg Van der Wiel in slechts drie competitieduels speeltijd.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.