Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Man United wil Anwar El Ghazi in de winterstop aantrekken’

Het Manchester United van Louis van Gaal zou in de winterstop Anwar El Ghazi van Ajax overnemen. Hij moet het scoringsprobleem van de Mancunians gaan oplossen. De vleugelaanvaller is één van de namen op lijstje van de Engelse grootmacht.

Op Old Trafford is volgens Daily Mail over El Ghazi gesproken, maar ook over Felipe Anderson (Lazio), Sadio Mane (Southampton) en Riyad Mahrez (Leicester City). Het allerliefste wil Manchester Gareth Bale losweken van Real Madrid, maar de Welshmen is gelukkig in Spanje en wil niet weg uit de hoofdstad. Bovendien zou de Koninklijke een bod van Paris Saint-Germain op Cristiano Ronaldo verwachten, wat nog een reden is om Bale niet te verkopen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.