Voetbal4u.com

Engeland ‘Voormalig Feyenoord-spits op het lijstje van Manchester United’

Manchester United heeft interesse in Graziano Pelle. De boomlange aanvaller staat onder contract bij Southampton. Ook het Italiaanse Juventus is in de markt voor de voormalig spits van Feyenoord. Dit weet The Telegraph te melden.

De laatbloeier is bezig aan zijn tweede seizoen bij Southampton na een succesvolle periode bij Feyenoord. Pellé is uitgegroeid tot een volwaardig international van de Italiaanse ploeg. In zestien officiële wedstrijden voor Southampton maakte Pellé al negen doelpunten voor The Saints.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.