Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Juventus meldt zich voor voormalig Ajacied’

Gregory van der Wiel lijkt zijn carriere voort te zetten in de Serie A. Waar eerder bekend werd dat Inter Milan interesse in hem heeft is daar nu ook Juventus bijgekomen. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

In 2012 verruilde de rechtsback Ajax voor het Franse Paris Saint-Germain. De transfersom was zes miljoen euro. De laatste tijd moet hij genoegen nemen met een reserverol. Het contract van Van der Wiel loopt tot medio 2016. Omdat er nog altijd geen overeenstemming is bereikt over contractverlenging, ligt een transfer in januari voor de hand.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.