Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Voormalig Ajacied aangeboden bij De Graafschap’

De Graafschap staat onderaan de eredivisie. Afgelopen zaterdag verloren de Suprboeren nog in de blessuretijd met 2-1 van FC Twente. Nu hoopt technisch manager Peter Hofstede dat er geld komt voor transfers. Evander Sno is aangeboden, zo stelt de Gelderlander.

“Ons willoos naar de slachtbank laten leiden, dat is wel het laatste wat we willen. We moeten er alles aan doen om in de Eredivisie te blijven en daarom willen we de selectie snel versterken. Dat is tenminste de wens van trainer Jan Vreman en mij”, aldus Hofstede in het dagblad. “Tot voor zaterdag heb ik altijd het gevoel gehad dat we niet hoeven te degraderen. Daarom moeten we nu, na die teleurstellende wedstrijd tegen FC Twente, uitstralen dat we er alles aan gaan doen om in de Eredivisie te blijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.