Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Clarence Seedorf wellicht aan de slag in de Eredivisie’

Clarence Seedorf wil weer aan de slag als trainer. Na zijn avontuur bij AC Milan sluit hij een baan in de eredivisie niet uit.

Gisteren was hij aanwezig bij het sportgala en werd hem gevraagd naar zijn voetbaltoekomst. “Mijn contract loopt nog tot het einde van het seizoen”, memoreert Seedorf bij de NOS aan zijn verbintenis als trainer van AC Milan. In Milaan ging hij medio januari 2014 aan de slag als hoofdcoach, maar moest hij op 9 juni van dat jaar al vertrekken. “Daarna is het wel weer de bedoeling wat te gaan doen. Als hoofdtrainer en bij een mooi project. We hebben oor voor eenieder. Het project moet goed en interessant zijn; iets waar ik in geloof en waarin ik mezelf kan uiten.”

Via de Engelse roddelpers wordt jij ook gelinkt aan Engelse clubs. Ook een avontuur in Nederland sluit hij niet uit. “Waarom niet”, antwoordt Seedorf. Ook een functie als bondscoach is voor hem een optie. “Ik ben 39. Ik heb op het veld nog genoeg te geven aan de komende generatie. Het is nog geen tijd om op een stoel te gaan zitten besturen”, besluit Seedorf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.