Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord ziet in Renato Tapia vervanger van Tonny Vilhena’

Renato Tapia mag zich in de belangstelling heugen van Feyenoord. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. De middenvelder van FC Twente moet de vervanger worden van Tonny Vilhena die een aflopend contract heeft. De kans is aanwezig dat hij in de winterstop wordt verkocht.

Het is echter de grote vraag of Vilhena daadwerkelijk wordt verkocht, aangezien zijn vader en zaakwaarnemer stelde dat hij ‘in principe wil blijven’. De Feyenoord-leiding was al aan het knutselen voor een mogelijke oplossing en een vervanger voor Vilhena en ook Fer was een van de doelwitten van de Rotterdammers. Zijn belangenbehartigers werden al gebeld.

Nu Jerrel Hasselbaink de manager van Queens Park Rangers, de club van Fer, is geworden, lijkt de kans op een tijdelijk vertrek op huurbasis klein.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.