Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax zoekt naar nieuwe spits, over Huntelaar geen twijfels’

Ajax gaat in de winterstop opzoek naar een spits. Naast Arek Milik hebben de Amsterdammers geen concurrentie voor de nummer 9 positie. Yaya Sanogo wordt dan wel gehuurd van Arsenal maar hij kan het nog niet brengen.

Tegenover het ANP zegt Frank de Boer: ‘Talenten van 21 jaar kosten al snel negen miljoen euro. En dan is het vaak niet eens duidelijk of ze een versterking zijn. Over Klaas-Jan Huntelaar hoef je niet te twijfelen, maar die wil nog niet.’

Een nieuwe kracht op huurbasis lijkt de meest waarschijnlijke oplossing van De Boers spitsenprobleem. “Maar zo’n jongen zit op dit moment vaak niet voor niets bij zijn club op de bank… Maar we blijven zoeken, want de spoeling is nu dun in het centrum van de aanval.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.