Voetbal4u.com

Engeland ‘Laag Ajax-salaris drijft Eriksen in de handen van Europese grootmacht’

Christian Eriksen verruilde nog maar twee jaar geleden Ajax voor Tottenham Hotspur. De club uit Londen kon hem over de streep trekken met een weeksalaris van 40.000 euro. Bij Ajax verdiende hij ‘slechts’ 16.000 per week. Eriksen vindt nu dat de club hem een ondermaats salaris geeft, en wil een beter contract. PSG en Juventus hopen hier nu van te kunnen profiteren.

Met 40.000 in de week verdient hij veel minder dat de grootverdieners Hugo Lloris en Erik Lamela. Al sinds de start van het seizoen is een nieuw contractvoorstel voor Eriksen een ‘prioriteit’, schrijft London Evening Standard, maar een nieuwe verbintenis is nog steeds niet gesloten. PSG en Juve hopen daar deze zomer van te profiteren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.