Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Pienaar sluit terugkeer naar Ajax niet uit’

Ajax heeft nog altijd een bijzonder plekje in het hart van Steven Pienaar. De 33-jarige routinier sluit een terugkeer bij de club uit Amsterdam dan ook niet uit. Na dit seizoen kan hij transfervrij vertrekken bij Everton.

Volgens zaakwaarnemer Rob Moore bewaart zijn cliënt nog altijd warme gevoelens voor de Amsterdamse club. “Hij komt vaak in Amsterdam en bezit er vastgoed”, zegt hij in gesprek met Ajax Showtime.
Pienaar stond tussen 2001 en 2006 al onder contract bij Ajax. Hij vertrok vervolgens naar Borussia Dortmund. “Ajax is voor Steven als een eerste liefde en de eerste liefde houdt altijd een speciaal plekje in het hart”, zegt Moore, die een rentree niet wenst uit te sluiten. “Misschien staat Steven open voor een terugkeer”, zegt hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.