Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax vraagt prikkie voor overbodige international’

Nicolai Boilesen mag voor een prikkie vertrekken bij Ajax. De overbodige verdediger moet de Amsterdammers slechts 400.000 euro opleveren. Hij kwam dit seizoen niet eenmaal in actie voor zijn club.

Ajax verwijt de verdediger een gebrek aan zelfkritiek: na een teleurstellend seizoen kreeg Boilesen volgens de recordkampioen een aanbieding om zijn contract te verlengen, maar de Deens international zou zich vooral vanwege het late tijdstip waarop Ajax zich meldde niet serieus hebben gevoeld. Zaakwaarnemer en vader Kenny Boilesen ontkent dat er een schriftelijke aanbieding is geweest, maar feit is in ieder geval dat zijn zoon over een halfjaar transfervrij is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.