Voetbal4u.com

Ajax doet aangifte van racisme in Den Haag

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax gaat aangifte doen van racisme jegens Riechedly Bazoer. Afgelopen zondag waren er oerwoudgeluiden te horen in het duel tussen ADO en Ajax.

“We doen vandaag of maandag aangifte tegen de racistische fans”, laat een woordvoerder van Ajax weten aan De Telegraaf. “Onze algemeen directeur Dolf Collee heeft contact opgenomen met zijn collega van ADO Den Haag, Jan Willem Wigt, om hem te informeren dat Ajax naar de politie stapt. We vinden dat de betreffende supporters veel te ver zijn gegaan en hun acties strafrechtelijk moet worden bekeken. Ajax zal aangeven dat we de spreekkoren en apengeluiden als racisme en discriminatie tegen een van onze werknemers hebben ervaren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *