Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nicolai Boilesen gaat zijn contract bij Ajax gewoon uitdienen’

Nicolai Boilesen lijkt zijn contract bij Ajax gewoon te gaan uitdienen. Eerder werd bekend dat hij op het punt zou staan om te gaan tekenen bij Dinamo Zagreb, maar dit lijkt helemaal niet zo te zijn. Aankomende maandag sluit de transfermarkt in Kroatie.

“Ik kan bevestigen dat er geïnteresseerde clubs zijn. Daar ben ik blij mee, maar het is niet zo dat ik op het punt sta een contract te tekenen”, zegt Boilesen tegen het Deense Bold.

In de voorbij winterse transfermarkt, die in veel andere landen al gesloten is, kwam er niets interessants op het pad voor Boilesen. “Ik wilde graag naar een nieuwe club, maar de juiste kwam niet. Het had niets te maken met geld, dat is nooit mijn motivatie geweest. Sportief voelde het gewoon niet goed”, zegt de Deense linksback.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.