Voetbal4u.com

Eredivisie ‘John van den Brom heeft de kwaliteiten voor Ajax’

Binnenkort zal Frank de Boer aan de leiding van Ajax laten weten of hij doorgaat als trainer. Mocht hij vertrekken dan is John van den Brom in de picture om hem op te volgen. Van den Brom heeft een verleden liggen bij Ajax en doet het momenteel goed als trainer van AZ.

Van den Brom werd in zijn eerste seizoen bij Anderlecht kampioen van België, maar werd in zijn tweede seizoen ontslagen. Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck heeft ondanks het vervelende afscheid een goed gevoel aan de oefenmeester overgehouden: “John zal nog completer zijn geworden. Ik denk zeker dat hij de kwaliteiten heeft voor Ajax.”
Lees ook

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.