Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frank de Boer vergelijkt Vincent Janssen met Luis Suarez’

Vincent Janssen is op stoom dit seizoen. De aanvaller maakt goal na goal voor AZ en zondag staat het duel tegen Ajax op het programma. Voor hetzelfde geld had hij nu voor de Amsterdammers gespeeld. Zij waren ook in hem geinteresseerd.

“Soms denk ik: Hadden wij hem niet moeten halen?”, bekende de oefenmeester van Ajax. “We hebben serieus naar hem gekeken bij Almere. We wisten dat hij potentie had. Maar zou hij ons ook naar de Champions League brengen? Dat wisten we op dat moment niet.”

We kozen op dat moment voor andere jongens zoals Yaya Sanogo. “Misschien is het voor Janssen juist wel goed geweest”, voegde de coach er meteen aan toe. “In de toekomst zou het namelijk nog best kunnen dat hij bij ons in the picture komt. Er zijn meerdere spelers die zulke stappen hebben gezet, zoals Luis Suárez.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.