Voetbal4u.com

‘Rafael van der Vaart kan contract tekenen in Brazilie’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Rafael van der Vaart zet zijn carriere mogelijk voort in Brazilie. Zijn zaakwaarnemer zou hem hebben aangeboden bij Luiz Taveira. Hij zou banden hebben met de topclub Santos. De voormalige club van Neymar.

Taveira zegt in Globo Esporte dat Van der Vaart mogelijk een prestatiecontract kan tekenen bij Santos. “Dat zou goed voor club én speler zijn. Hij zou een mooie, nieuwe uitdaging kunnen aangaan in het Braziliaanse voetbal en voor de club is hij qua marketing ook heel interessant. Santos heeft alleen nog geen beslissing genomen.” Volgens de Diário de São Paulo kan Van der Vaart ongeveer 46.000 euro per maand verdienen als hij aan bepaalde sportieve doelstellingen voldoet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *