Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Cocu en PSV hebben mazzeltje bij return CL duel tegen Atletico’

Het ziet ernaar uit dat PSV een mazzeltje heeft in het returnduel met Atletico Madrid in de Champions League. De ervaren verdediger Diego Godin heeft namelijk een hamstringblessure opgelopen. Dit gebeurde gisteren tijdens het competitieduel met Real Sociedad (3-0, winst). Nader onderzoek moet uitwijzen hoelang hij niet inzetbaar is.

Waar voor Atletico Godin een enorme steunpilaar is in de defensie van de Spaanse topploeg, wist de ploeg onder zijn leiding in 27 duels slechts 11 goals te incasseren. Wanneer PSV op 15 maart moet afreizen naar Vicente Calderon, kan het zomaar zijn dat Godin niet van de partij is in het returnduel van de achtste finales.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.