Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Van der Wiel miste kampioensfeest PSG na ruzie met Ibrahimovic’

Paris Saint-Germain werd afgelopen zondag kampioen van Frankrijk. Dit deden ze door Troyes met maar liefst 0-9 te verslaan. Gregory van der Wiel moest dit feestje aan zich voorbij laten gaan. De back kreeg het namelijk in de rust aan de stok met sterspeler Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan zou Van der Wiel hebben bekritiseerd over zijn spel. Toen Van der Wiel antwoordde met ‘f*ck off’, sloeg de vlam in de pan, zo wordt althans beweerd.

Van der Wiel hoefde niet terug te keren voor de tweede helft en volgens L’Equipe verliet de rechtsback kort na zijn wissel het stadion. Bij het vieren van het kampioenschap was hij dus niet meer aanwezig. PSG had naar buiten gebracht dat Van der Wiel was vervangen door een lichte blessure, maar daar worden nu dus vraagtekens bij gezet. Net als Ibrahimovic beschikt de back over een aflopend contract bij PSG.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.