Voetbal4u.com

Eredivisie Jairo Riedewald zet krabbel onder contract tot 2020

Jairo Riedewald speelt de komende jaren nog in het shirt van Ajax. De verdediger zette onlangs zijn krabbel onder een contract dat loopt tot medio 2020. Hij speelde al 63 wedstrijden voor de Amsterdammers.

De negentienjarige Riedewald is voorlopig niet inzetbaar bij Ajax, omdat hij onlangs zijn enkel brak. “Dat ik mijn handtekening onder dit mooie contract heb gezet, geeft rust om verder te revalideren. Het is een lastige periode, waarin ik wel op schema lig wat betreft de revalidatie. Ik loop nog op krukken, maar dat is om de enkel meer rust te geven”, laat hij weten via de officiële kanalen. Riedewald hoopt dit seizoen nog minuten te kunnen maken in Ajax 1 of Jong Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.