Voetbal4u.com

Eredivisie Nemanja Gudelj stopt als international van Servie

Nemanja Gudelj stopt voorlopig als international van Servie. Dit doet hij uit onvrede over de bondscoach Curcic.

De middenvelder van Ajax ergerde zich de afgelopen interlands continu aan de bondscoach die steeds de voorkeur gaf aan bepaalde spelers uit de Servische competitie die de kantjes er van af liepen. Dat hij voor deze interlandweek niet eens was geselecteerd is de druppel voor de Ajacied. “Er worden politieke spelletjes gespeeld, maar niet meer met mij… Spelen voor mijn land blijft de grootste eer. Als Curcic is ontslagen of zelf opgestapt, ben ik gewoon weer beschikbaar. Sterker nog, dan hoop ik nog heel veel interlands voor Servië te spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.