Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Maxime Lestienne hoopt dat PSV hem overneemt van Al-Arabi’

Maxime Lestienne hoopt ook volgend seizoen voor PSV te voetballen. Momenteel staat hij nog onder contract bij Al-Arabi uit Qatar. Zijn verbintenis loopt daar nog door tot 2019.

‘We gaan de komende periode bekijken of en hoe we dat kunnen realiseren, zegt technisch directeur Marcel Brands. We hebben daarbij rekening te houden met Steven Bergwijn, die zich meer en meer aandient. In principe was de komst van Maxime tijdelijk om Steven in de toekomst ruimte te geven. Daar moeten we goed naar kijken.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!