Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Everton gaat voor Jasper Cillessen’

Everton is opzoek naar een nieuwe doelman. Tim Howard keert namelijk terug naar zijn geboorteland Amerika. Hij gaat daar spelen voor Colorado Rapids.

Niet voor het eerst is er Britse belangstelling voor Cillessen. Vorig jaar was een overgang naar Manchester United serieus aan de orde, maar omdat David De Gea op Old Trafford bleef kwam die transfer er niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!