Voetbal4u.com

Eredivisie CHECK DIT! Als je vindt dat de ArenA moet worden vernoemd naar JOHAN CRUIJFF!!

Volg ons en #LIKE! Als je ook vindt dat de ARENA moet worden omgedoopt tot het JOHAN CRUIJFF STADION! #Cruijff

Geplaatst door Johan Cruijff ArenA op zondag 27 maart 2016

Op 24 maart overleed Nederlands grootste voetballer ooit. De legendarische nummer 14 is niet meer. Johan Cruijff mocht maar 68 jaar oud worden. In 1964 maakte hij zijn debuut voor Ajax. Hij werd met de Amsterdammers maar liefst 8 keer landskampioen, won 4 keer de KNVB Beker, drie Europa Cups 1, twee Europese supercups en één wereldbeker. Vind jij ook dat de Amsterdam ArenA moeten worden vernoemd van Johan Cruijff? Volg de JohanCruijfArenA dan nu op FACEBOOK! En spreek je steun uit! Dit eerbetoon verdiend onze legendarische nummer 14.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.