Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet doorpakken en vol gaan voor Vincent Janssen’

Vincent Janssen maakt momenteel furore in de voetbalwereld. Afgelopen dinsdag was hij nog doeltreffend voor Oranje op Wembley in de gewonnen wedstrijd tegen Engeland. Ook in de Nederlandse Eredivisie heeft hij er al twintig inliggen.

Volgens oud-international Peter van Vossen zou Ajax er verstandig aan doen om te gaan hengelen bij AZ naar de spits. “Als je dan scoort, is je naam in één keer gevestigd op Europees niveau. Dat zal Janssen ook gaan ervaren”, vertelt Van Vossen aan De Telegraaf .

“Clubs als Chelsea en Manchester United hebben hem natuurlijk al in het vizier”, vervolgt de oud-prof. “Maar ik vind dat hij eerst nog een tussenstap moet maken in Nederland. Ajax is de perfecte club voor hem. Op het moment dat je ook bij die club de druk aan kan en wekelijks goed presteert, dan kan hij daarna spelen waar hij wil”, is de voorspelling van de Zierikzeeër.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.