Voetbal4u.com

Eredivisie Toby Alderweireld wellicht terug naar Ajax ‘Waarom niet?’

Toby Aderweireld maakt momenteel furore bij Tottenham Hotspur. Hij wordt momenteel gezien als één van de beste verdedigers in de Premier League. Hij zou zijn voetballoopbaan best willen afsluiten in Amsterdam.

Waarom niet? “Het is nu heel makkelijk om me populair te maken bij de fans van Ajax. Maar de dingen die ik zeg, wil ik nakomen.” De rechtsbenige achterhoedespeler heeft diverse redenen om ooit terug te keren bij Ajax.

“Ajax is een fantastische club en lekker dicht bij Antwerpen”, lepelt Alderweireld, die in Engeland nog een contract tot medio 2020 heeft, een eerste argument op. “Ik heb in Amsterdam het grootste gedeelte van mijn voetballeven beleefd en was er heel gelukkig. Ik ben Ajax ook dankbaar voor de opleiding die ik heb mogen genieten.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.