Voetbal4u.com

Eredivisie Rafael van der Vaart: ‘Ik kon inderdaad naar Ajax’

Rafel van der Vaaart is zowel in de zomer als in de winter in contact geweest met Ajax. Tot een overgang kwam het niet. De 33-jarige middenvelder staat nog steeds onder contract bij Betis Sevilla.

Het is bijna een jaar geleden dat Van der Vaart een driejarig contract tekende bij de club uit de Primera División. “Ik kon ook naar Ajax, maar vond het nog te vroeg om terug te keren. In de winter was er ook nog even contact, maar het is niets geworden”, vertelt Van der Vaart in Helden Magazine.

Van der Vaart zit inmiddels op een dood spoor in Sevilla. “Ik ben hier groots ontvangen maar kreeg in het begin een schop op mijn enkel, ben na het herstel licht geblesseerd geraakt, maar nu al weer heel lang fit. En ik train goed, maar ik word niet opgesteld.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.