Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Napoli gaat zich deze zomer melden bij Ajax’

Napoli is overtuigt van de kwaliteiten van Davy Klaassen. De Italiaanse grootmacht wil in de zomer een bod gaan uitbrengen op de aanvoerder van Ajax. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden.

Napoli is bereid om er ‘alles’ aan te doen om de 23-jarige spelmaker los te weken bij Ajax. De club is de Oranje-international de voorbije maanden blijven volgen, ondanks zijn eerdere afzeggen. Klaassen staat immers al langer op de verlanglijst van sportief directeur Cristiano Guintoli, die overduidelijk vaker rondkijkt in de Eredivisie.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.