Voetbal4u.com

Eredivisie PSV-fan doet aangifte tegen Makkelie en KNVB na omstreden penalty voor Ajax

Een PSV-fan heeft bij de politie aangifte gedaan tegen scheidsrechter Danny Makkelie. De man, Marcel Blaak, vindt van dat er sprake is van matchfixing. De Amsterdammers wisten zo een punt veilig te stellen.

“Dat scheidsrechter Makkelie vlak voor tijd een penalty gaf aan Ajax terwijl er niets aan de hand was, is voor mij eens te meer een teken dat het bij de scheidsrechters flink fout zit”, aldus Blaak.

Ook tegen de KNVB doet de Eindhovense fan aangifte. “Aangezien de scheidsrechter deel uitmaakt van de bond doe ik ook aangifte tegen de KNVB. Puur omdat ik het beu ben dat de scheidsrechters steeds voorgetrokken worden. Wat er tijdens de wedstrijd Ajax – FC Utrecht gebeurde met die penalty vlak voor tijd slaat nergens op. FC Utrecht wordt enorm benadeeld en PSV ook. Daarom wil ik de bond en Makkelie aanpakken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.