Voetbal4u.com

Eredivisie Willem van Hanegem feliciteert Ajax met kampioenschap

Voor Willem van Hanegem is het duidelijk. Ajax wordt aanstaande zondag kampioen van Nederland. PSV heeft zich tegen SC Cambuur niet voldoende laten zien volgens hem.

‘Aan PSV deugde niet veel’, legt Van Hanegem uit in zijn column in het AD. ‘PSV heeft dit jaar in de Champions League, onder meer tegen Atlético Madrid, veel aan goodwill gewonnen. Maar in onze competitie, die van een niveau is om van te huilen, is er gewoon te vaak niet goed gespeeld. Zo’n Andrés Guardado gisteren! Zijn eerste vijf passes waren gewoon niet goed. Er zat in het hele elftal geen vuur. Is dat wat! Wie voor de titel speelt, hoort zijn hele ziel en zaligheid te geven.’

‘Met verbazing heb ik naar PSV gekeken’, vervolgde De Kromme. ‘Het moest veel scoren om het Ajax nog moeilijk te maken. Maar waarom stelt een trainer dan opeens Adam Maher op? Die heeft een heel seizoen niet gespeeld en is daar zwaar teleurgesteld over. Denk je dat zo iemand echt het veld in gaat om kampioen te worden? Welnee, die wil vooral bewijzen dat hij een erg goede voetballer is. En hij zal zich tegelijk hebben afgevraagd: waarom speel ik vandaag eigenlijk wel?’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.