Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer direct na seizoen in gesprek met Ajax

Frank de Boer wil na dit seizoen direct in gesprek met Ajax over zijn toekomst. Zijn contract loopt medio 2017 af bij de Amsterdammers.

Tot die tijd wil de trainer niet bezig zijn met een nieuwe verbintenis, daar de trainer van de Amsterdamse club zich volledig wil richten op de titelstrijd met PSV. Als Ajax van 13 tot en met 19 mei naar China gaat om het seizoen af te sluiten, zal dat een mooi moment zijn om te praten over zijn toekomst.

“Rond die periode moet er wel duidelijkheid zijn”, zegt de keuzeheer in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik vind dat de club op tijd moet weten waar ze aan toe is. Misschien om een vervanger voor mij te vinden, maar misschien ook om te weten dat ik gewoon doorga. Als ik doorga, sluit ik ook niet uit dat ik mijn contract later zou willen verlengen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.