Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax informeert bij Galatasaray voor huurling Sociedad’

Ajax gaat proberen Bruma (21) over te nemen van Galatasaray. De rappe buitenspeler wordt momenteel verhuurd aan Real Sociedad.

In Baskenland speelt Bruma een goed seizoen. Behalve Ajax is ook Europa League-finalist Sevilla dat opgevallen. De Spaanse club heeft eveneens geïnformeerd naar de aanvaller. “Zoals gebruikelijk op dit moment, zijn er verzoeken om informatie binnengekomen”, zegt zaakwaarnemer Catió Baldé tegen Record.

Naar verluidt kost Bruma, die bij Galatasaray nog een verbintenis heeft tot medio 2018, zo’n 7,5 miljoen euro. “Galatasaray is bij een reëel bod bereid om een transfer te bespreken. Laten we zien wat er gebeurt”, zegt Balde over Bruma, die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij kan op beide flanken spelen, maar ook achter de spits. Bij Sociedad speelt hij voornamelijk op links.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.