Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer geeft snel duidelijkheid over zijn toekomst

Frank de Boer geeft snel duidelijkheid over zijn toekomst. Dit zal hij direct doen als de competitie is afgelopen. Zondag kunnen de Amsterdammers kampioen worden in de uitwedstrijd tegen De Graafschap.

Ajax gaat van 13 tot en met 19 mei naar China om het seizoen af te sluiten. ,,Rond die periode moet er wel duidelijkheid zijn. Ik vind dat de club op tijd moet weten waar ze aan toe is. Misschien om een vervanger voor mij te vinden, maar misschien ook om te weten dat ik gewoon doorga. Als ik doorga, sluit ik ook niet uit dat ik mijn contract later zou willen verlengen.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.