Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frank de Boer zou Everton of Valencia geweldig vinden’

Frank de Boer kan vandaag zijn vijfde titel halen in de laatste zes jaar. De oefenmeester staat open voor een vertrek naar een buitenlandse competitie, maar gaat na dit seizoen in gesprek met de directie over zijn toekomst.

Volgens zijn zaakwaarnemer Guido Albers is er momenteel geen interesse voor hem. De Boer zei eerder al dat hij Ajax alleen wil verlaten voor een club uit een grote competitie als de Premier League, Bundesliga of Primera Division. Ook werken bij een middenmoter ziet de trainer wel zitten. ,,Valencia en Everton zou hij geweldig vinden”, vertelt Albers. ,,Het gaat erom wat de filosofie is bij de club en hoe je wilt voetballen. Dat is hetgeen waar Frank naar zoekt.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.