Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil Peter Bosz als vervanger van Frank de Boer’

Ajax wil Peter Bosz als opvolger van Frank de Boer binnenhalen. De Boer liet eerder vandaag weten aan het einde van het seizoen te willen vertrekken bij Ajax. Hij was daar 5,5 jaar in dienst en heeft nog een contract voor een jaar.

Na het mislopen van het kampioenschap met Ajax heeft De Boer laten weten niet door te willen gaan als trainer van de Amsterdammers, ondanks een doorlopend contract tot medio 2017.

Hoewel Ajax het nieuws officieel nog niet bevestigd heeft, weet De Telegraaf te melden dat de selectie donderdag wordt ingelicht door De Boer over zijn vertrek. Bosz is momenteel de trainer van het Israelische Maccabi Tel Aviv. Hij heeft daar nog een contract voor een seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.