Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lasse Schone wil om de tafel met Peter Bosz’

Lasse Schone wil binnenkort een gesprek hebben met Peter Bosz om zijn kansen te bespreken voor het komende seizoen. “Ik heb nog een jaar contract bij Ajax. Ik wil eerst in gesprek met Peter Bosz om uit te vinden wat zijn ideeën zijn alvorens ik ga nadenken over mijn toekomst.’

‘Het is duidelijk dat ik niet nog een seizoen wil meemaken als het afgelopen seizoen. Als mijn kansen er niet beter op worden, dan moet ik op zoek naar een nieuwe club. Ik weet dat geen enkele trainer speeltijd kan beloven, maar een gesprek met de nieuwe coach kan veel duidelijk maken. Of hij toekomst in me ziet bij Ajax of niet. Dat zal na terugkomnst uit Japan zijn. Dan kan ik er daarna op mijn vakantie met mijn familie over hebben. Nu ben ik nog speler van Ajax en heb ik geen ideeën over mijn toekomst. Als het eventueel tot een vertrek komt, zal dan laat in de zomer zijn,’ aldus de DeenLaat een reactie achter

Your email address will not be published.