Voetbal4u.com

Turkse Media: ‘Wesley Sneijder heeft last van hartritmestoornissen’

Volgens diverse Turkse media heeft Wesley Sneijder last van hartritmestoornissen. Tijdens zijn periode bij Real Madrid zou hij er voor het eerst mee zijn geconfronteerd, en daarna er jaarlijks voor worden gecontroleerd. Met een goed resultaat.

De Oranje-international speelde afgelopen week de finale van de Turkse beker, tegen Fenerbahçe. De Oranje-international speelde slechts één helft. “Hij zou hij in de rust hebben gezegd druk te voelen, hartkloppingen te hebben en misselijk te worden. Om geen risico te nemen hebben de artsen hem de tweede helft niet laten spelen”, zo verzekerde de verslaggever van de Turkse zender Telegol.

De officiële lezing was de afgelopen dagen dat Sneijder last had van zijn ribben. De Oranje-international meldde zich vervolgens af voor de komende oefeninterlands van het Nederlands elftal. Volgens broer Rodney Sneijder is er helemaal niets aan de hand. “Voor zover ik weet had hij gewoon last van zijn ribben”, zo citeerde Shownieuws.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *