Voetbal4u.com

Italië ‘Georginio Wijnaldum kan naar de Italiaanse top’

AS Roma is geinteresseerd in Georginio Wijnaldum. Middenvelder Miralem Pjanic staat in de belangstelling van FC Barcelona en de Romeinen zien in de Oranje-international zijn vervanger.

Hoeveel Roma wil betalen voor Wijnaldum is niet bekend. De Oranje-international, woensdagavond nog trefzeker in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Polen (2-1), kostte een jaar geleden nog twintig miljoen euro. De kans is klein dat Newcastle hetzelfde bedrag kan opstrijken. Wijnaldum was afgelopen seizoen goed voor elf competitiedoelpunten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!